COMPETITIA CAMPANIILOR ONLINE SI A PROIECTELOR IN SOCIAL MEDIA
13 OCTOMBRIE 2023 JW MARRIOTT HOTEL

REGULAMENT CREATORS AWARDS

DESPRE WEBSTOCK AWARDS

Webstock Awards ofera recunoastere proiectelor inedite si campaniilor creative realizate in mediul online romanesc in ultimul an. Premiile sunt deschise organizatiilor de orice fel, brandurilor si agentiilor din Romania. Anul acesta, competitia are doua sectiuni: Creators Awards si Brands Awards. Urmatoarele informatii sunt valabile pentru sectiunea Creators Awards. Detaliile privind sectiunea Brands Awards sunt disponibile aici.

ETAPELE WEBSTOCK CREATORS AWARDS

  • Start Inscrieri Proiecte si Campanii – 21 iulie 2023
  • Incheierea Perioadei de Inscrieri – 25 august 2023
  • Validarea Propunerilor si Desemnarea Nominalizatilor – 26-31 august 2023
  • Lansare Vot Public – 1 septembrie 2023
  • Lansare Vot Juriu – 4 septembrie 2023
  • Incheierea Perioadei Votului Public – 15 septembrie 2023
  • Incheierea Perioadei Votului Juratilor – 18 septembrie 2023
  • Gala Webstock Awards – 13 octombrie 2023

CONDITII DE PARTICIPARE

Sectiunea Creators Awards se adreseaza creatorilor de continut din Romania, cu o prezenta constanta in social media si cu o activitate recunoscuta. In aceasta categorie nu pot fi inscrise proiecte lansate de branduri si organizatii.

Propunerile pentru sectiunea Creators Awards sunt gratuite, insa un creator de continut poate fi nominalizat la maximum 3 categorii.

NOMINALIZARILE

O propunere la Webstock Awards nu aduce automat o nominalizare in competitie. Nominalizarea este facuta de organizator pe baza propunerilor primite, numai daca aceasta se incadreaza in categoria aleasa si respecta cerintele acesteia. Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua in calcul criterii ajutatoare pentru selectia nominalizatilor.

JURIUL

Premiile Webstock sunt jurizate de un grup mare de experti si lideri in marketing, publicitate, comunicare, digital si social media, care au fost selectati pe baza experientei indelungate pe care o au in domeniu, a reputatiei profesionale si a realizarilor remarcabile.

PROCESUL DE JURIZARE

Jurizarea se desfasoara dupa selectia propunerilor si anuntarea nominalizarilor, iar rezultatul final va fi obtinut din votul publicului (50%) si voturile juratilor (50%), un grup format din specialisti din domeniu si din comunicare si digital.

CRITERIILE DE JURIZARE

Fiecare categorie are un set de criterii de jurizare, disponibile spre consultare in paginile dedicate.

CASTIGATORII

Castigatorii competitiei sunt desemnati in urma notelor primite de la juratii numiti sa aprecieze nominalizarile in fiecare categorie de anul acesta. Fiecare categorie va avea un singur castigator (Locul 1). Calificativele obtinute nu sunt facute publice. Castigatorii vor fi anuntati la Gala Webstock Awards, pe 13 cotombrie, la JW Marriott Hotel din Bucuresti.

PARTICIPAREA LA GALA

Informatiile despre accesul la gala de premiere de pe 13 octombrie vor fi anuntate pe incepand cu 1 septembrie 2023.

INSCRIEREA PROIECTELOR SI CAMPANIILOR

Pentru inceput, cititi cu atentie descrierile si cerintele categoriilor in care doriti sa inscrieti proiectul sau campania. Fiecare categorie are o pagina dedicata cu detaliile necesare si un link spre platforma de inscriere in competitie.

Includeti informatiile esentiale in campurile potrivite campaniei sau proiectului. Nu toate campurile din formular sunt obligatorii, insa este important sa oferiti informatii relevante, care sa raspunda criteriilor de jurizare.

La final, recititi propunerea si apasati pe butonul „Submit”. Veti primi confirmarea inscrierii pe adresa de e-mail furnizata in formular

In ce limba poti fi facute inscrierile?

Recomandam ca inscrierile sa fie facute in limba romana, insa sunt acceptate si studiile de caz pregatite in limba engleza. Diacriticele sunt optionale.

Pot modifica inscrierea dupa ce a fost trimisa?

Da, puteti face modificari pana la inchierea perioadei de inscriere in competitie. Dupa acest termen nu se mai pot face modificari. Va rugam sa ne contactati pentru a stabili detaliile.

Pana cand se pot face inscrierile?

Inscrierile in competitia Webstock Awards, sectiunea Creators, sunt deschise pana pe 25 august 2023.

Cand si unde are loc gala de premiere?

Data & Ora: Vineri, 13 octombrie 2023, ora 19:00
Locatia: Hotel JW Marriott Bucuresti

Parteneri

  • Hosting by Host-Age.ro