COMPETITIA CAMPANIILOR ONLINE SI A PROIECTELOR IN SOCIAL MEDIA
18 octombrie 2024 JW MARRIOTT HOTEL

Participare

Pentru participarea la Gala Webstock Awards, pe 7 octombrie, la Hotel JW Marriott Bucuresti, pot fi achizitionate locuri cu taxa full-day (Conferinta + Gala), completand formularul de mai jos. Nominalizatii la aceasta editie si posesorii invitatiilor la conferinta vor primi detalii privind accesul nominal inainte de eveniment.

Costul participarii cu taxa (Conferinta + Gala) este 95 euro + TVA. Dupa completarea formularului, vei primi un mesaj pe e-mail cu confirmarea participarii. Verifica si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adauga adresa contact@webstock.ro la Contacte.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 6 septembrie 2022 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 7 septembrie - 27 septembrie 2022, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu data de 28 septembrie 2022, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 28 septembrie 2022 taxele nu vor mai putea fi returnate.

Parteneri 2023

  • Hosting by Host-Age.ro