COMPETITIA CAMPANIILOR ONLINE SI A PROIECTELOR IN SOCIAL MEDIA
18 octombrie 2024 JW MARRIOTT HOTEL

Awards

Webstock Awards ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii din online (inclusiv social media si mobile), realizate in Romania, in ultimul an.

Premiile Webstock 2021 se desfasoara pe parcursul a doua etape: propunerile spre nominalizare si jurizarea (ce include preselectia nominalizatilor si jurizarea finala). Pentru editia din acest an, pot fi propuse proiecte care au fost realizate in intervalul august 2020 – august 2021, se adreseaza publicului roman, sunt dezvoltate de echipe locale si exceleaza in design, functionalitate si continut.

Propunerile pentru Webstock Awards pot fi facute in perioada 20 iulie – 8 septembrie, sunt gratuite si pot fi anuntate de orice persoana (autor sau utilizator), prin completarea formularului online. Atentie, o propunere nu aduce automat si o nominalizare.

Nominalizarile sunt facute de organizator pe baza propunerilor primite, numai daca aceasta se incadreaza in categorie si respecta cerintele. Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua in calcul criterii ajutatoare pentru selectia nominalizatilor.

Un proiect poate fi propus la o singura categorie din concurs. Exista insa situatii in care componente din proiecte complexe pot fi sugerate separat in competitie. Va rugam sa ne contactati la adresa contact[@] webstock [.] ro, pentru lamuriri suplimentare.

Nominalizarile vor fi anuntate pe 14 septembrie, dupa incheierea preselectiei realizate de catre organizator. Preselectia vizeaza in primul rand incadrarea corecta a proiectelor propuse, creativitatea, calitatea si valabilitatea informatiilor (a descrierilor).

Jurizarea efectiva revine unui grup format din specialisti in marketing si persoane din agentii de marketing si comunicare si se desfasoara in perioada 14 – 28 septembrie. O categorie va intra in jurizare cu un minimum de 5 nominalizari valide.

In general, jurizarea va lua in calcul criterii precum originalitatea, designul, structura, navigabilitatea si functionalitatea, relevanta si interactivitatea. In aprecierea proiectelor vor conta foarte mult creativitatea si experienta generala oferita de proiecte sau campanii. Fiecare categorie va avea criterii adaptate specificului sau, ce vor fi comunicate direct juratilor. 

Perioada propunerilor pentru nominalizarile la Webstock Awards 2021 s-a incheiat. Urmeaza perioada de jurizare incepand cu 14 septembrie. Gala va fi transmisa online in seara zilei de 8 octombrie.

Parteneri 2023

  • Hosting by Host-Age.ro